zondag, maart 16, 2008

Soms vind ik het hier niet leuk


Zoals de titel al zegt, soms vind ik het in Italië niet leuk.Vandaag in ieder geval niet.

Wij zijn wezen wandelen met onze hond, die scharrelt dan lekker rond en heeft het helemaal naar z'n zin.

Nou zijn er hier dus mensen in de buurt, en waarschijnlijk is dat in heel Italië zo, die het nodig vinden om vergif neer te leggen. Hetzij tegen vossen die de kippen roven, hetzij tegen andere honden die misschien wel eens meer truffels zouden kunnen vinden dan hun eigen hond.

Die van ons was vandaag dus de pineut.Gelukkig waren we op tijd bij een dierenarts en komt hij er wel weer helemaal bovenop.Maar je schrikt behoorlijk, als je hond stuipen heeft, het schuim op z'n bek staat en ook nog gaat overgeven.

Ik hoop dat ik nooit iemand tegenkom die vrolijk verteld dat hij dat doet, wat ik ben in staat hem wat aan te doen. Eet lekker zelf je vergif en sterf een langzame dood.
Ik weet dat ik nu heftig reageer, maar ik kan dit echt niet begrijpen.

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Wat vreselijk! Gelukkig maar dat de dierenarts hem heeft kunnen redden, je moet er toch niet aan denken om op deze manier je vriendje kwijt te raken.

cora zei

wat een gruwelijk verhaal zeg. gelukkig dat de hond het in elk geval heeft overleefd. Ook wij laten onze hond nog wel eens lekker rondsnuffelen. Moet zo'n dier toch af en toe recht op hebben. ik moet er niet aan denken dat haar wat gebeurd. Ik zou ook niet voor mezelf instaan als ik zoiets zou zien. daar krijg je echt moordneigingen van.Als je niet van honden houdt, ala, maar zoiets...... dit soort mensen verdienen hun eigen plekje op onze planeet niet eens