zaterdag, december 20, 2008

Just another day in Paradise?? FEESTDAGEN??

Hallo Allemaal
Uiteindelijk vind ik het van mijzelf verdorie schandalig dat ik niet eens eerder even een berichtje op Italieschrijvers heb gepubliceert..en niet even de moeite heb genomen iets uit mijn vingers te laten voortvloeien...welk later leesbaar wordt voor alle mensen die zich enigzins betrokken voelen bij Italieschrijvers...het spijt me..en ik beloof mijzelf plechtig..en ook jullie mij in het vervolg wat vaker te laten horen..en aangezien mijn leven drastisch gaat veranderen...hoop ik in januarie!!! heb ik straks genoeg verhalen, om samen met jullie te delen...

Daarom dan maar eerst even een update over het wel en wee in Varese, de kinderen, mijn honden..Mijn ozooo ITALIAANSE MAN!!!! de feestdagen, and a THOUSAND THINGS MORE..So just another day in Paradise!!!

De feestdagen...mijn hemel hebben jullie dat nou ook??? Dat als het zomer bijna aan zijn einde is is en je zit de laatste dagen nog lekker bij het zwembad, een boekje..een na jaars zonnetje..een aqua frizzante..en de eerste Libelle' Glossey' Beaumonde' Vriendin, de Linda, en de al o zo Hollandse bladen...die ons toegestuurd worden, of waar wij geemigreerde Nederlanders nog BUITENLANDS geabonneerd op zijn...liggen op een stapeltje naast je luie zonnebed..om ze vervolgens in 1 keer allemaal door te lezen ..en waarvan je later spijt hebt DAT je ze in 1 keer hebt doorgelezen, en niet even een paar dagen hebt gewacht hebt voor je aan een andere begon??''Zodat je nog wat over hebt?? haha het lijkt wel een kind met een zakje snoep, wat het niet in 1 keer mag leeg eten, maar geduldig moet wachten tot de volgende dag..haha NOU NIET DUS!!!
LEZEN...en dan zie dus aan het eind van de zomer..de bladen al weer vol staan van de KERST, OUD en NIEUW..hoe versieren de bekende Nederlanders hun huis,? wat eten zij? en wat gaan zij dragen?...dan heb ik echt zin aan de Kerst, en lijkt het mij leuk om er naar toe te leven...en op het moment ZOALS nu...een dag of 4,5 voor de KERST vind ik er al niets meer aan...altijd het geregel met de kinderen..aangezien de oudste..van MIJN ozooo Italiaanse man al 5 jaar bij ons woont..en er nog een kind van hem in Nederland woont!! beginnen de emails al op en neer te vliegen...Richting mij natuurlijk..want zoals gewoonlijk kunnen de gescheiden PAP en MAMS niet zo goed met elkaar..=de langstdurendescheidingooit)!!
en wordt er dus volop gemaild met de nu opvoedende mama IK dus...

De eerste mails zijn dus ook ...VAN WANNEER TOT WANNEER??? zijn jullie in Nederland?
WAAR gaan we wisselen? MOET ik kleding meegeven??..kan het niet wat dagen eerder, kan het niet wat later??? ziek wordt ik nu al bij de gedachte dat er een wisseling MOET plaatsvinden..ter ergenis van mijn eigen dochter die 14 wordt en altijd samen is met mijn de oudste van mijn partner, die 15 wordt..ze zijn natuurlijk altijd samen, samen naar school, thuis, het centrum, samen naar Nederland, en opeens wordt er gewisseld met een kind van 9 jaar die liever met een maxicosi met tig Barbies erin achter hun aanloopt?? terwijl hun het vakantiepark afstruinen opzoek naar leuke JONGENS !!!

Begrijpelijk natuurlijk ..en dan ook nog eens dat de kleinste bij ons blijft en de oudste wisselt..en even een paar dagen bij haar moeder is!!!
Uiteraard vindt mijn eigen dochter dit ook niet zo,n fun, maar goed het zij niet anders...en als je daar mee al die dagen begint..en al een eeuwige plannning moet maken, over SCHOONOUDERS HIER, SCHOONOUDERS DAAR!!! OUD en NIEUW??? mijn God dan heb ik er al helemaal geen zin meer in..en dan ook nog een rijden naar Nederland...ook dat nog...wat moet allemaal mee,??? kerstversiering 'cadeaus' eten drinken, hier of daar boodschappen doen??
Files?? is de GOTTHARD TUNNEL open,. ligt er veel sneeuw....???

En dan... vaak s,avonds laat aankomen in het huisje,,aangezien je toch veel oponthoud hebt onderweg?? alles weer uitpakken, hectiek...eten drinken, is er wel INTERNET MAM?? zonder dat kan ik echt hoor...!!!
Gaan we nog naar mensen waar er wel internet is???Mijn mobiel doet het niet..MAM..waar slapen wij??
Mijn GOD...was het allemaal maar voorbij, 31 December 12.00 uur geweest en op weg terug naar Italie...wat heet..was Ik al maar terug in Italie??

De eerste Kerstdag 12 man in mijn huisje...De tweede Kerstadg naar Rotterdam..Familie bezoek..die je net de vorige dag allemaal hebt gezien..!!
Vrienden langs..mijn God we hebben maar 10 dagen hoor!!! geen 40!!!
maar goed terugkomende op het feit...hoop ik NU nog steeds dat de Gotthard dicht zal zijn voor dat wij vertrekken...al hoe wel ik het wel LEUK vind als we er 1 keer zijn!!
Althans dat hoop ik dan maar...!!!
In ieder geval is het een huisje..met jacuzzi, binnen en buiten, stoomcabine met douche Sauna, en een geweldige super Turbo Zonnebank met gezichtsbruiner..haha zodat het lijkt alsof we 10 dagen naar de sneew zijn geweest!!
Maar goed waarom zijn we niet gaan vliegen??
even een auto,tje gehuurd daar??

Aangezien wij ook nog ..met een HUURauto rijden..aangezien vorige week een dronken automobilist in onze eigen Volvo Jeep is gereden..waarop deze vervolgens TOTAL LOSS is verklaard en wij nu in een VEEL kleinere welliswaar gloednieuwe Lancia rijden, maar met een kofferbakje waarin net 2 trolly,s in kunnen...
hoe krijg je het voor elkaar???
Maar goed er komt ook een eind aan..., maar nu zie ik het even allemaal niet zitten, en hoop nog stellig dat er iets te veel sneeuw valt waardoor wij niet weg kunnen?

Maar goed...dan gaan als nog de kinderen naar Nederland vliegen ..om even de Opa,s en Oma,s te bezoeken..en zit ik hier heerlijk met een Cappuccino op de bank..en geen gezeur!!

Ik weet dat het egoiistisch klinkt..en dat het niet mag!! dat weet ik ook wel, maar zoveel geregel..dat ik er even geen zin in heb!!
Mijn honden, hier...ik daar bah...was het maar even anders..waarom doe ik niet zoals mijn vrienden, en gaan we gewoon naar de Zon?? geen gezeur..wie mee wil gaat mee, wie niet die niet!!
Dat beloof ik plechtig aan mij zelf dat ik dat volgend jaar absoluut overweeg...
1 Superrlicht puntje in 2009..ik ga weer vliegen voor een eigenaar van een Privejet...en niet idealiseren hoor, gewoon een kopje cappuccino serveren in een Villeroy en Boch kopje..inplaats van een KLM plasic Cup..maar heerlijk..eindelijk weer een doel, ..voor 5 tot 6 keer paar maand binnen Europa...even overnachten en weer terug...lijkt me echt super, maar daarover vertel ik jullie de volgende keer..mijn eerste vlucht is rond 16 Janaurie,,,en dan is gelukkig alles weer voorbij??
Het gewone leven..kids naar school, weer werken, even terug in de maatschappij...
gewoon weer gewoon

Just another Day in Paradise

Voor nu wens ik jullie allemaaal een hele fijne Kerst, en een supergoed, Gezond, en vooral gelukkig 200g toegewenst
Liefs Estelle
Varese

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,
Ach kijk eens diep in je hart....buiten dat geren, georganiseer, inpakken , uitpakken enz......daar kunnen we toch niet meer buiten.
Zou zoooo saai worden?!

Geniet van je Kerst en een gelukkig en gezond ( druk) 2009!

Anoniem zei

Ik wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2009 toe!

Ron Roelandt zei

Leuk om te lezen. En het is misschien een beetje laat, maar toch nog een gelukkig nieuwjaar iedereen.